2018-2021: Učitel - Evropan

Projekt vznikl zcela přirozeně jako další krok k naplnění potřeb naší školy. Od roku 2015 jsme již zapojeni do Evropských projektů a tato angažovanost naší škole velmi prospívá. Rozhodli jsme se s ohledem na nastavený Evropský plán rozvoje využít programu mobilit pedagogických pracovníků a pokračovat v nastoleném trendu zvyšování úrovně a atraktivity vzdělávání našich dětí v anglickém jazyce a zvyšování zapojenosti naší školy na Evropské úrovni skrze intenzivní školení učitelů.

Do projektu se hlásí tým složený z osmi učitelů. Jde o učitele anglického a německého jazyka (vybráni dle aprobace) a učitele, kteří využijí angličtinu ve svém odborném předmětu v rámci metody CLIL. Tento tým si klade za cíl zlepšit celkovou úroveň jazykového vzdělávání na naší instituci.

Cílem projektu je naplnit Evropský plán rozvoje naší školy, tedy především zvýšit úroveň jazykového vzdělávání na naší škole. Nutno podotknout, že zde oproti některým západním a severním zemím stále zaostáváme. Skrze mobility se účastníci posunou v komunikačních, metodických a didaktických dovednostech, získají potřebné znalosti metody CLIL.

2015-2017

Moderní metodologie...

2020-2022

Učitel - Mentor

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky